ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2012

 AKSHOTEL CHROMA PARO, Ξενοδοχειακή μονάδα (3*), Νάουσα  - Πάρου, Ελλάδας   
F&B Manager - Chef.

2011

 Royal blue resort & spa, Ξενοδοχειακή μονάδα (5*), ΠάνορμοΡέθυμνο, Κρήτης
Chefdufroid– Προϊστάμενος στη κρύα κουζίνα.

2009 - Σήμερα Art & Gastronomy Center, Ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό κέντρο, Ηράκλειο – Κρήτης
Διευθυντής –
ExecutiveChef.
2009

IBEROSTAR - GRETA MARINE, Ξενοδοχειακή μονάδα (5*), Πάνορμο – Ρέθυμνου, Κρήτης
Chefdufroid– Προϊστάμενος στη κρύα κουζίνα.

2008

 MARE BLUE VILLAGE, Ξενοδοχειακή μονάδα (5*), Λιμένας  Χερσονήσου – Ηρακλείου, Κρήτης 
Chefdufroid– Προϊστάμενος στη κρύα κουζίνα.

2004 - 2007

AKSHOTEL ANNABELLE VILLAGE, Ξενοδοχειακή μονάδα (5*), Ανισσαράς – Ηρακλείου, Κρήτης
Chefdufroid – Προϊστάμενος στη κρύα κουζίνα.

2003

ΜΙΝΟΣ ΙΜΡΕRIΑL, Ξενοδοχειακή μονάδα (5*), Μίλατος – Νεάπολη, Κρήτης
Β’ Μάγειρας στην κρύα κουζίνα, Μαγειρική – Καλλιτεχνική κουζίνα

2001 - 2002

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΚΕΔΑ Τυμπακίου – Ηρακλείου, Κρήτης 
Chefως πολιτικό προσωπικό, Υπεύθυνος Μαγειρικής – Καλλιτεχνικής κουζίνας

1994 - 2000

Η ΛΙΜΝΗ, Εστιατόριο (Οικογενειακή επιχείρηση), Ζαρός – Ηρακλείου, Κρήτης
Chef-  Καλλιτεχνική κουζίνα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

19/12/2009

«Παρουσίαση Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης», Νηπιαγωγείο Γέργερης Δήμου Ρούβα.

13/12/2009  «Παρουσίαση Καλλιτεχνικών Δημιουργιών Ντεκόρ – Στήσιμο Μπουφέ και Ζαχαροπλαστική», Κ.Α.Π.Η. Πύργου Δήμου Αστερουσίων.
  
02/05/2009
«Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ – Στήσιμο Μπουφέ», Alpha Hospitality Consults, Hotel Nana Beach Χερσόνησος, υλοποίηση μέσω ΛΑΕΚ.  
12-15/03/2008 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Στήσιμο Μπουφέ και Νεκρή Ζύμη», Alpha Hospitality Consults, Hotel Castelo Ηράκλειο, υλοποίηση μέσω ΛΑΕΚ.
17/10/2007 «Παρουσίαση Μαγειρικής και Καλλιτεχνικές δημιουργίες», Δημοτικό Σχολείο Δήμου Ζαρού.
8-11/03/2007 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Στήσιμο Μπουφέ και Νεκρή Ζύμη», Alpha Hospitality Consults Hotel Castelo Ηράκλειο, υλοποίηση μέσω ΛΑΕΚ.
14-17/02/2007 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ – Νεκρή Ζύμη – Πατέ – Σαλάτες & Σως – Στήσιμο Μπουφέ και Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων», Hotel Ideon, Ρέθυμνο.

21-23/02/2006

 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ – Στήσιμο Μπουφέ», Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, Hotel Minoas Palace, Πλατανιάς Χανίων.

2-3/03/2006

«Ζεστές & κρύες σαλάτες», Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

10-13/02/2006

«Επίδειξη με Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα, Λαχανικά και στη νεκρή ζύμη», Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης,  5η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, Γούβες Ηρακλείου

2-4/02/2006

«Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ – Στήσιμο Μπουφέ», Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

28-29/01/2006 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ – Στήσιμο Μπουφέ και Νεκρή Ζύμη», Άδελε Δήμου Αρκάδιου στο Ρεθύμνου.
19-20/01/2006 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ», Άδελε Δήμου Αρκάδιου, Ρεθύμνο.

21/12/2005

«Παρουσίαση Καλλιτεχνικών Δημιουργιών», Κ.Α.Π.Η. Πύργου Δήμου Αστερουσίων

15,16,18/11/’04

«Οργάνωση – Διακόσμηση Κρητικού Παραδοσιακού Μπουφέ / Παιδικό Πάρτυ / Στήσιμο Μπουφέ», Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ρούβα Ηρακλείου.

17-18/01/2004 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ – Νεκρή Ζύμη – Πατέ – Σαλάτες & Σως – Στήσιμο Μπουφέ», Hotel Iviskos, Ρέθυμνο.
10-11/01/2004 «Ζεστή Κουζίνα και Στήσιμο Πιάτου», Hotel Iviskos, Ρέθυμνο.
27/02/2003 «Νεκρή Ζύμη», Hotel Iviskos, Ρέθυμνο.
19-22/02/2003 «Καλλιτεχνικές δημιουργίες σε Φρούτα & Λαχανικά – Ντεκόρ – Στήσιμο Μπουφέ», Hotel Iviskos, Ρέθυμνο.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

2008

«Gastronomic Culinary Competition», Food Lovers Show 2008», Ρωσία
2η θέση – Ασημένιο Μετάλλιο (VegetableCurvingSilver)
 3η θέση – Χάλκινο Μετάλλιο (VegetableCurvingSilver)

2004

«Gastronomic Culinary Competition», Food Lovers Show 2004», Κύπρος
2η θέση – Ασημένιο Μετάλλιο (VegetableCurvingSilver)

2003

«4ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας»,
3η θέση – Χάλκινο Μετάλλιο 6ης κατηγορίας στήσιμο πιάτου με φρούτα
3η θέση – Χάλκινο Μετάλλιο Γ1 κατηγορίας καλλιτεχνικές δημιουργίες σε φρούτα και λαχανικά

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ

2012

 «8ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας», Κριτής.

2009 «3ος Διεθνής Διαγωνισμός Παραδοσιακής Κουζίνας» Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού, Διοργάνωση & εποπτεία.
2009 «Παρασκευάζοντας το μεγαλύτερο μπακλαβά του Κόσμου» Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού, Διοργάνωση & γενική εποπτεία.
2009 «7ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας», Κριτής.
2008 «Διαγωνισμός Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας» Κόκκινο Πύργο Δήμου Τυμπακίου
2007 «2ος Διαγωνισμός Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας» Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού, Διοργάνωση & εποπτεία.
2007 «6ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας», Κριτής.
2005 «5ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας», Επόπτης

2005

«Διαγωνισμός Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας», Πολιτιστικός Σύλλογος Καβροχωρίου, Κριτής.

2005

«1ος  Διαγωνισμός Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας» Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού
Διοργάνωση & γενική εποπτεία διαγωνισμού και έκδοση βιβλίου με τις συνταγές που παρουσιάστηκαν στο 1ο διαγωνισμό και στην1η και 2η Παρουσίασης  (Γεύσεις Ζαρού, Εκδόσεις: 2006)

2004 Συμμετείχα στην μεγαλύτερη παρασκευή λαγάνας στην Ελλάδα η οποία ήταν υποψήφια για το βιβλίο Guiness.
2001 «2η Παρουσίαση Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας» Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού, Διοργάνωση & εποπτεία.
1999

«1η Παρουσίαση Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας» Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού
Διοργάνωση & γενική εποπτεία.

ΚΥΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2007

Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ)
Ταχύρυθμο τμήμα 3μηνης εκπαίδευσης στη Μαγειρική

1989 - 1992

Γυμνάσιο Ζαρού

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

  • Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για προγράμματα κατάρτισης του ΛΑΕΚ
    Αριθμός Μητρώου Εκπαιδευτή: 26500, Έτος πιστοποίησης: 2007
  • Διεξαγωγή ομαδικών σεμιναρίων σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και λοιπούς φορείς (ΚΑΠΗ, κτλ)
  • Παράδοση ατομικών σεμιναρίων
  • Σύμβουλος επισιτιστικών επιχειρήσεων και εκπαίδευση προσωπικού
  • Οργάνωση – διεξαγωγή εκδηλώσεων
  • Μέλος του Σωματείου Μαγείρων Ηρακλείου, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης και της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

19/03/2010 Παγωτό, CRETA FOODS Σ.Π.Ε. Εμπόριο Τροφίμων-Πρώτων Υλών Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Παγωτού. στο Ξενοδοχείο GALAXY  HOTEL  Ηράκλειο.
11/05/2008 Τούρτα γάμου και διακόσμηση, Σωματείο Τεχνητών & Βοηθών Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου.
05/04/2008 Εφαρμογή του HACCP σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, Αφοί Βούλγαρη ΑΕΒΕ.

 17/03/2005

 Αλλαντικά, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

17-19/01/2005

Ιταλική κουζίνα, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

13/12/2004

Κινέζικη κουζίνα, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

07-10/12/2004 Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων, Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διάρκειας είκοσι ωρών, που διοργανώθηκε από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στο πλαίσιο της Κοινοτικής Οδηγίας 93/43/2000 και υλοποιήθηκε στον Εκπαιδευτικό Φορέα Κ.Τ.Ε. Κρήτης.

15-21/12/2003

Fruit and Vegetable Curving for Buffet Decoration, Μr. Panprapa Boonchuay, Master Artist Decorator

25/04/2003

Διακόσμηση Μπουφέ, Μr. Panprapa Boonchuay, Master Artist Decorator

19-22/03/2003

Γευστικές δημιουργίες με σοκολάτα, Kappa Gastronomy Studies

18/03/2003

Γευσιγνωσία κρητικού κρασιού, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

25-26/02/2003

Παρασκευή ζεστών πιάτων, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

19-22/02/2003

Καλλιτεχνικές δημιουργίες με φρούτα και λαχανικά, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

10-16/02/2003

Καλλιτεχνική μαγειρική - Κρύα κουζίνα, Kappa Gastronomy Studies

ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ

Καλή χρήση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και του διαδικτύου.

ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά και Γαλλικά σε βασικό επίπεδο γνώσεων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα και Κρητική Λαϊκή τέχνη, ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και διαγωνισμών ποικίλης ύλης (Πρόεδρος Λαογραφικού Μουσείου Ζαρού), Υποκριτική Τέχνη (Μέλος του θεατρικού εργαστηρίου Ζαρού), ταξίδια.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Διαθέσιμες εφόσον ζητηθούν